vissza

Kövér lányból szépség!

febr
22
2009

Ki ne emlékezne a Nagy Fogyás „Bogijára?” Bár Boglárka nagyon hamar kiesett, (odabent mindösszesen 6 kilót tudott leadni), idekint mégis győztesnek lehet nevezni, hiszen 25 kilót fogyott.

- Sok minden érdekel veled kapcsolatban, de kezdjük azzal, hogyan kerültél tavaly nyáron a Bókay- kertbe ? Oda, ahol a Korkontroll Társaság reggeltől-estig egészségnapot szervezett?

- Úgy kerültem oda, hogy  az ATSA Fitness üzletvezetője hívott. Úgy látszik,  lehetőséget látott bennem, mert hasznos tanácsokat tudok adni a fogyás, illetve az életmód-váltás területén. Nagyon vártam edzőmmel Sütő Gabriellával a partyt, mert kevés olyan rendezvényről tudok, ahol teljes körű felvilágosítás, szórakoztató programok várják az érdeklődőket. Legjobban az illusztrált alkoholszínt mérő tetszett, ahol is egy torz üvegen keresztül kellett egy egyenes vonalon végighaladni. Igaza van a szlogennek, és intelmeknek. Semmi alkohol, ha vezetsz!

- Nagyon fiatal vagy. Ez egy szimpla megállapítás akar lenni.

- Valóban. 21 éves vagyok és életem nagy részét Berettyóújfalun töltöttem,  ott születtem, ott nőttem fel. Nagy család vesz körül. Majd 18 éves koromban felvételiztem Tatabányára a Modern Üzleti Tudományok főiskolájára. Három sikeres évet tudhatok magam mögött a negyedikbe Budapesten vágok bele.

- Próbáld megfogalmazni, mit jelentett benne lenni a Nagy Fogyásban?

- Életem eddigi legmeghatározóbb élménye volt, nemcsak azért, mert végül is megszabadultam 25 kilótól. A kiesésem után fontosnak tartottam, hogy „folytassam” a műsort. A plusz kilók leadásával nemcsak a testem, hanem a lelkem is megújult. Persze segítséget is kaptam hozzá, egyrészt a szeretteimtől, másrészt a páromtól Milántól .

- A benti emberekkel tartasz kapcsolatot?

- Barátságok nem alakultak ki, viszont nagy örömömre Istvánnal, Anitával, Anikóval és természetesen Milánnal időnként közös programokat szervezünk.

- Mikor lesz az esküvőtök?

- Elég fiatalok vagyunk még ahhoz, hogy ilyen döntéseket hozzunk. Egyelőre a mának élünk és örülünk egymásnak. Szeretnék még egy iskolát elvégezni, nyelvet tanulni, a divattal és a kereskedelemmel behatóbban foglalkozni.

- Gondolom jó sok új ruhát kellett vegyél az új alakodra.

- Így igaz, szenvedélyesen szeretem a szép holmikat, a kiegészítőket. Most van bőven.

- Mit tanácsolsz a volt sorstársaidnak, akik még küzdenek a kilókkal?

- Ezúton is szeretném üzenni minden fogyni vágyónak, hogy merjenek belevágni! Ne halogassák a diétát. Kisebb kudarcoknál nem szabad feladni, mert egész életét egy végeláthatatlan küzdelem veszi majd körül. Csodát nem tudok ajánlani, tuti diéta nincs mozgás nélkül. Én például, amikor időm engedni futok a szabadban, illetve kondi-teremben szoktam kardio és erősítő edzéseket végezni. Tehát ezt mindenképpen ajánlani tudom, illetve a gyorsgyaloglást, a futást, és az eliptikus gépek használatát. Amit a diétához hozzá tudok tenni: kevés szénhidrát (teljes kiőrlésű liszttel készült ételek), nagyobb mértékben fehérje, illetve gyümölcsök, zöldségek és sok folyadék! Kívánom, hogy minél több embernek sikerüljön és éljék át azt az érzést, amit én érzek: egy túlsúlyos lányból, egészen tűrhető külsejű nővé válhattam!